İstanbul gökdelenleri üzerine ekonomik bir araştırma - Kalaycı, Reyhan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; MİMARİ-GÖKDELENLER-İSTANBUL; ŞEHİRCİLİK-GÖKDELENLER-İSTANBUL; Yatırım