Çokuluslu işletmelerde halkla ilişkiler ve Türkiye’de çokuluslu işletme uygulamaları - Denizci, Ömer Mert (My University, 1996)
unknown
Keywords: ÇOK ULUSLU İŞLETMELER-YÖNETİM; HALKLA İLİŞKİLER-İŞLETMELER