Kamu Görevlilerinin Özel Hayatı: Cinsel Tercih - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Kamu görevlilerinin özel hayatları, yürüttükleri hizmetin gerekleriyle sınırlanabilmektedir. Özelhayatın sınırını yürütülen hizmetin gerekleri oluşturduğu için bu konuda genel açıklama yapmak vegenel sonuçlara ulaşmak mümkün değildir. Bu çalışma öğretmenlik ve askerlik hizmetindeki kamugörevlilerinin cinsel tercihine yönelik iki Anayasa Mahkemesi kararından esinlenilerek hazırlanmıştır.Ancak bu hizmetler dışında görev yapan kamu görevlileri bakımından da geçerli olabilecek bilgi veesaslara yer verilmeye çalışılmıştır.

State officials private lives can be limited due to the services they conduct. It is not possible to make_x000D_ a general statement and present general conclusions in regards to services effecting the state officials_x000D_ private life. This study was inspired by the decisions of two cases decided in the Constitutional Court_x000D_ which communicated the sexual preference of State officials in teaching and the military service. This_x000D_ study will also include the information and principles which may be valid in terms of State officials_x000D_ working outside the above mentioned services.