Balıkesir şer’iyye sicilleri (TSMA 692 nolu defter vr.1b-45b) - Doğan, Muzaffer (My University, 1989)
unknown
Keywords: Din; Ferâiz ve intikal (Miras hukuku); Fıkıh ve fıkıh ilmi; İslam Dini; ŞER’İYYE SİCİLLERİ-BALIKESİR