Birinci basamakta sağlam çocuk takibi/Hukuki sorumluluk - UZUNER, ARZU (Seçkin Yayıncılık, 2022)
Birinci basamakta sağlıklı çocuk izlemlerinin hukuki boyutu.
Keywords: Tıp; Sağlık Bilimleri; Dahili Tıp Bilimleri; Adli Tıp; Aile Hekimliği; Medicine; Health Sciences; Internal Medicine Sciences; Forensic Medicine (Medical Jurisprudence); Family Medicine; Klinik Tıp (MED); Klinik Tıp; SAĞLIK BAKIM BİLİMLERİ VE HİZMETLERİ; TIP, GENEL & DAHİLİ; TIP, YASAL; Clinical Medicine (MED); CLINICAL MEDICINE; HEALTH CARE SCIENCES & SERVICES; MEDICINE, GENERAL & INTERNAL; MEDICINE, LEGAL; Sağlık Politikaları; Aile Sağlığı; Sağlık Bilgi Yönetimi; Sorunlar, Etik ve Hukuki Yönler; Temel Bilgi ve Beceriler; Liderlik ve Yönetim; Gözden Geçirme ve Sınav Hazırlığı; Genel Sağlık Meslekleri; Patofizyoloji; Tıbbi Sekreterlik ve Transkripsiyon; Tıbbi Terminoloji; Dahiliye; Değerlendirme ve Teşhis; Tıp (çeşitli); Genel Tıp; Toplum Sağlığı ve Evde Bakım; Bakım Planlaması; Sağlık Meslekleri (çeşitli); Health Policy; Family Practice; Health Information Management; Issues, Ethics and Legal Aspects; Fundamentals and Skills; Leadership and Management; Review and Exam Preparation; General Health Professions; Pathophysiology; Medical Assisting and Transcription; Medical Terminology; Internal Medicine; Assessment and Diagnosis; Medicine (miscellaneous); General Medicine; Community and Home Care; Care Planning; Health Professions (miscellaneous)