Non-antimikrobiklerin insan polimorf nüveli lokosit fonksiyonları üzerine in vitro etkisinin araştırılması - İmamoğlu, Çiğdem (My University, 1998)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; MİKROBİYOLOJİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık