Gelişmekte olan ülkelerin ihracatında tanıtım teknikleri - Kalkan, Murat (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dış ticaret; DIŞ TİCARET-GELİŞMEKTE OLAN ÜL; DIŞ TİCARET-İHRACAT-TANITIM; İhracat (Dışsatım); Ticaret