Türkiye’de 1980 sonrasında yabancı sermaye yatırımlarının teknoloji ye ve istihdama etkileri: elektrikli makina-elektronik sanayi ile ilgili bir incelem. - Ekren, Nazmi (My University, 1990)
unknown
Keywords: Ekonomi; ELEKTRONİK SANAYİ-TÜRKİYE; Finansman ekonomisi; İSTİHDAM-TÜRKİYE; YABANCI SERMAYE-TÜRKİYE; Yatırım