Sağlıklı Türk çocuklarında yaş ve puberteye göre insülin benzeri büyüme faktörü-I ve insülin benzeri büyüme faktör bağlayıcı protein-3 düzeyleri: sosyo-ekonomik durumun büyüme ve büyüme faktörleri üzerine etkisi - Turan, Serap (My University, 2004)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları