Eğitim fakülteleri müzik eğitimi bölümlerinin giriş sınavlarında müziksel işitme yeteneğinin ölçülmesi ve değerlendirilmesi - Tatar, Jale (My University, 1990)
unknown
Keywords: araştırma; Eğitim; gösteriler; ilgili konular; Müzik; MÜZİK-EĞİTİM-YETENEK ÖLÇÜMÜ