10- 13 yaşları arasındaki bayan elit yüzücülerde fiziksel parametreler ile bazı üreme hormonları ( FSH, LH, E2) profillerinin incelenmesi - Dönmez, Nazan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-SAĞLIK; SPOR-YÜZME; Su ve hava sporları; Yüzme