An on line analytical processing (olap) application in a private company - Çamdereli, Zeynep Almula (My University, 2002)
unknown
Keywords: Bilgi Teknolojisi; Bilgisayar programlaması; Bilgisayar sistemlerinde veri; Genel Konular; Veri dosyaları ve tabanları