Orta ölçekli işletmelerde ihracat performans ölçümü ve deri sektöründe bir uygulama - Biçer, Oya (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İHRACAT - ORTABOY Şirketler; İhracat (Dışsatım); Şirketler - İHRACAT; Ticaret