Alternatif okulların felsefî temelleri ile ilgili sınıflandırma çalışması - Hesapçıoğlu, Muhsin (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2008)
Alternatif Okulların Felsefî Temelleri ile İlgili Sınıflandırma Çalışması
Keywords: Alternatif eğitim, alternatif okul, felsefi temel, sınıflandırma