Kur’an-ı Kerim’de Sali (AS) ile ilgili ayetlerin eğitim açısından yorumu - Çavdar, İsmail (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ayetler Ve Sureler Kuran; Din; İslam Dini; Kur’an-ı Kerim; Tefsir ve tefsir ilmi