Berlin’de yaşayan Türk sanatçılarının çağdaş resme katkıları - Çelem, Altan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Resim sanatı; RESİM SANATI-TÜRK SANATÇILAR; RESİM SANATI,ÇAĞDAŞ