TMS 2 Stoklar Standardında Yer Alan Stok Maliyeti Hesaplama Yöntemlerinin Gıda Maddeleri Sanayi Sektöründeki İşletmelerde Kullanımı Üzerine Bir Araştırma - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Bu çalışmada Türkiye Finansal Raporlama Standartları Seti içinde yer alan TMS 2 Stoklar Standardını uygulayan ve Gıda Maddeleri Sanayi Sektörü içerisinde faaliyet gösteren halka açık şirketlerin Kamuyu Aydınlatma Platformuna sundukları finansal tablolarda, stok maliyeti hesaplama yöntemlerinden hangisinin ne oranda kullanıldığı ve işletmelerin faaliyet sonuçları üzerine etkileri araştırılmıştır.

In this study, utilization of inventory cost formulas in financial statements that are presented to Public Disclosure Platform by public companies which apply TMS 2 Inventory Standard in set of TFRS and operate in food sector; and its effects on operation results of companies have been investigated.
A Research About Utilization Of Inventory Cost Formulas Under TMS 2 Inventory Standards In Food Sector
Keywords: İşletme Finans; İşletme