Impingement sendromu ve rotator cuff yırtıklarının radyolojik değerlendirilmesi - Dillioğlugil, Rana (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-RADYODİAGNOSTİK