Nazal ve nazofarengeal sekresyonların akut sinonazal infeksiyon geçirenlerde uyku sırasında alt solunum yollarına geçişi - Özagar, Altuğ (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak, Burun, Boğaz-Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri