Günümüz Türkiye’sinde can sigortaları ve kar payı uygulamaları - Yetişkul, Mesut (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-CAN SİGORTALARI; SİGORTACILIK-KAR PAYI; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık