Doğru ve alternatif akımla enerji iletiminin optimal yönden karşı laştırılması - Demirer, Mustafa K.T. (My University, 1996)
unknown
Keywords: Enerji mühendisliği; ENERJİ-ELEKTRİK-İLETİM; Uygulamalı fizik