Türkiye’nin ödemeler dengesinde istatistik kodlamanın önemi ve bankalardaki uygulaması - Çolpan, Kenan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; ÖDEMELER DENGESİ-İSTATİSTİK