Ratlarda deneysel olarak yapılan geçici fokal serebral iskemi modelinde allopürinol’ün etkisinin araştırılması - Işık, Nejat (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri