Hidrocarbon molekül sıvıların istatistiki termodinamiği:Karakteristik grub katkıları kullanılarak fiziksel ve kimyasal karışımların incelenmesi - Küzeci, Saygın (My University, 1999)
unknown
Keywords: Fizik