Su üzerinde ve kürek ergonometresinde egzersiz öncesi ve sonrası performans ve kan paramatrelerinin karşılaştırılması - Topsakal, Nuri (My University, 1996)
unknown
Keywords: SPOR-KÜREKÇİLİK-PERFORMANS