Tüketici davranışlarına yönelik çalışmalara alan araştırması yöntemiyle analitik bir yaklaşım - Sali,Mehmet (My University, 2017)
1960’lı yıllarda başlayan çağdaş pazarlama anlayışı, günümüze değin hız kesmeden gelmiştir. ABSTRACT Concept of conventional marketing which has roots in 1960s arrived today with a non-decreasing pace.
Keywords: Consumer; Consumer Behavior; Consumer Behavior Models; Consumption; Psikolojik yönler; Reklamcılık; Tüketici; Tüketici Davranış Modelleri; Tüketici Davranışı; Tüketici davranışları; Tüketim