Gümüş(I), Bakır(II) ve Altın(III) metallerinin Orto- ve Meta-Fenilendiaminler ile verdikleri reaksiyonların kinetik incelenmesi - Altun, Özlen (My University, 1997)
unknown
Keywords: Analitik kimya; ANALİTİK KİMYA