Said Halim Paşa’ nın hayatı. - Bostan, M. Hanefi, 1958-2024, (Bostan, Mehmet Hanefi) (My University, 1986)
unknown
Keywords: anı; Biyografi; SAİD HALİM PAŞA; TARİH - YENİÇAĞ; Toplumsal bilimlerdeki kişiler