Nuğbetu’r-Raşşaf min Hutbeti’l-Keşşaf’ın tahkiki - Malkoç, Mehmet Selman (My University, 1990)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir tarihi ve biyografyalar; Tefsir ve tefsir ilmi