Sanatın zorunlu gerçekçiliği günümüz kitle iletişiminde kültürel tüketime konu olan sanat - Alioğlu, Nazan (My University, 1998)
unknown
Keywords: İletişim; Kitle İletişimi; Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim