Keşşaf ve nesefi tefsirlerinde Hz.Musa ile ilgili israiliyyat - Ören, Halis (My University, 1988)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir ve tefsir ilmi; YAHUDİLİK-TARİH-KAYNAKLAR