Hafi’nin Zadul Mead adlı eserinin Nur-ı Muhammedi’nin intikalindenden sona kadar olan kısmında, Süleyman Çelebi Mevlid’i ile müşterek motifler - Tural, Şecaattin (My University, 1993)
unknown
Keywords: Din; Hz. Muhammed’in ahlâkı; İslam Dini; İslam dini tarihi ve Siyer; kişiliği ve felsefesi (Sîret-i Nebevî); SANAT TARİHİ-TÜRK; Siyer-i Nebevî; Şemâil-i şerîfe