Küreselleşen Dünyada ahlak tasavvuru - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Son çalışmalar ahlaki davranışın ahlak tasavvuru tarafından belirlendiğini ortaya koymaktadır. Bu çalışma ahlaki davranışların nasıl ahlak tasavvuru tarafından belirlendiğini açıkladıktan sonra küreselleşmenin ahlak tasavvuru üzerindeki etkilerini incelemektedir. İkinci olarak ahlak tasavvurunun küreselleşmesi ile yerelle bağlantısının sekteye uğraması araştırılmaktadır. Üçüncü ve dördüncü olarak, kültür endüstrisinin ve kültürel emperyalizmin ahlak tasavvurunda meydana getirdiği tek tipleştirme tartışılmaktadır. Daha sonra küreselleşmenin ahlak tasavvurunda meydana getirdiği parçalanma ele alınmaktadır. Son olarak küreselleşme, din ve ahlak tasavvuru konuları incelenmektedir.

Contemporary works show that moral behaviors have been determined by moral imagination. This work surveys the effects of globalizations on moral imagination after explaining how moral behaviors have been determined by moral imagination. Second, it is investigated how globalization of moral imagination breaks the relationship between locality and moral imagination. Third and forth, it is discussed that culture industry and cultural imperialism induce standardization of moral imagination. Afterwards, it is examined that globalization brings about disruption in moral imagination. Finally, the topics of globalization, religion and moral imagination are studied.
Moral imagination in the globalized world
Keywords: Etik; Felsefe