İnternette arama-anlama stratejilerinin öğretimi yoluyla ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin yeni okuryazarlık becerilerinin geliştirilmesi - Aydemir, Zeynep (My University, 2017)
Bu araştırmanın amacı, internette arama-anlama stratejilerinin öğretimi yoluyla ilkokul dördüncü sınıf öğrencilerinin yeni okuryazarlık becerilerinin geliştirilmesidir.

The purpose of this research is developing fourth grade elementary students’ new literacy skills by instructing search-comprehension strategies on the internet.
Keywords: çoklu okuryazarlık; Eğitim ve öğretim (İlk); gradual release of responsibility model; İnternet; internette arama-anlama stratejileri; kademeli sorumluluk aktarımı modeli; karma model new literacy skills; mixed model; multiple literacy; Okuryazarlık; search-comprehension strategies on internet; Teknoloji; Türkiye; yeni okuryazarlık becerileri