Hürriyet Gösteri dergisinde edebiyat içeriği: 1980-2014 - Çiçek, Pınar (My University, 2019)
Bu çalışmada Aralık 1980’de yayın hayatına başlayan Hürriyet Gösteridergisinin 1980-2014 yılları arasında yayınlanan sayılarının edebiyat içeriğinin türleregöre listelenmesi ve sayının içeriğinden hareketle ele alınan her sayıların tanıtımıamaçlanmıştır

This thesis aims to list the literary content of the Hürriyet Gösteri magazineissues -the magazine was first published on December 1980- from 1980 to 2014according to the genres and to promote each issue based on its content.
Keywords: Doğan Hızlan; Hürriyet Gösteri; İnceleme Hürriyet Gösteri; List; Liste; Study