Gömük yirmi yaş dişi operasyonlarında pre-operatif ve post-operatif olarak kan proteinlerinin (Fibrinojen-Fibronektin-Albumin) incelenmesi - Özkan, Yaşar (My University, 1995)
unknown
Keywords: DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ