Türk populasyonunda, İnterleukin-1 Beta 511 C/ T ve Sitokin Sinyal Surpesör (SOCS)-1 1478 CA/ DEL Gen Polimorfizmi ile Mide Adenokarsinomu arasındaki ilişkinin saptanması - Kedrah, Alla Eldeen (My University, 2009)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp