Talepte yığılma olmaksızın hemen teslim durumundaki envanter modeli (Bir hotel işletmesindeki uygulaması) - Çekici, Elif M. (My University, 1995)
unknown
Keywords: OTELLER-İSTATİSTİK UYGULAMALARI; SAYISAL YÖNTEMLER-ENVANTER