Timpanosklerozis-atherosklerozis ultrastrüktürel karşılaştırma - Koç, Ahmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Kulak, Burun, Boğaz-Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri