Sözleşmeli dikey bütünleşme ve dağıtım kanallarında çatışma: (Beyaz Eşya Sektörü üzerine bir uygulama) - Gülay, Özlem (My University, 1991)
unknown
Keywords: BEYAZ EŞYA SANAYİ; Dağıtım kanalları; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI