Türk futbol seyircisinde saldırganlık ve nedenleri - Ünlücan, Çimen (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; Top oyunları