Esansiyel hipertansiyon hastalarında plazma endotelin düzeyinin tayini ve izradipin tedavisinin kısa ve uzun dönemde plazma endotelin düzeyi üzerindeki - Toprak, Ahmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri