Kolinerjik sistemin öğrenme ve hafıza işlevlerindeki rolünün incelenmesinde hemikolinyum-3 ve analoğu A-4`ün kullanılması - Çorak, Ahmet (My University, 1996)
unknown
Keywords: Fizyoloji; Hafıza; Öğrenme; Tıp