Seramikte bilgisayar destekli tasarım ve üretimde kullanılması ve sektöre yansımaları - Kasapoğlu, Bülent (My University, 2003)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Seramik sanatları; Tasarım; Teknik işlemler