Kadıköy belediye sınırları içerisinde ısınmada kullanılan yakıtlardan kaynaklanan hava kirliliğinin boyutlarının belirlenmesi ve öneriler getirilmesi - Sengel, Can Murat Yaşar (My University, 1992)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLENMESİ-HAVA KİRLİLİĞİ