Psikolojik beceri kıstası olarak özgüvenin, elit sporcuların performansına katkısı; boks milli takımı örneği - Gökkaya, Denizcan (My University, 2017)
Bu tezin amacı; boks milli takımlarında çeşitli dönemlerde yer almışsporcuların özgüven düzeylerinin araştırılmasıdır. ABSTRACT The aim of this thesis is to research the self confidence level ofsportsmen who took part in different times in national boxing teams.
Keywords: Boks; Boks Milli Takımı; Boxing National Team; Elit Sporcu Self-confidence Scale; Elit Sportsmen; Özgüven ölçeği; Psikolojik yönler; Spor