Damızlık horozlarda kan parametreleri,serum lipid ve kolesterol değerleri üzerine çalışmalar. - Yener, Fatma (My University, 1987)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ-; Hayvancılık; Hayvanlar; Kümes hayvanları (Tavuklar)