Türkiye’de yaşayan renal replasman tedavisindeki diabetik nefropatili hastalarda anjiotensin dönüştürücü enzim insersiyon/ delesyon gen polimorfizmi ile diabetes mellitüs’e bağlı hedef organ hasarı arasındaki ilişki - Kebapçıoğlu, Seher (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri