Çin’deki işletmeler topluluğu ve muhasebe sistemi üzerine araştırmalar - Abdulaziz, Livaydın (My University, 1994)
unknown
Keywords: İşletmeler_Çin; Muhasebe; Muhasebe_Çin; Yapıcı muhasebe; Yönetim ve yardımcı hizmetler