Altıncı sınıf sosyal bilgiler dersi kazanımlarına ulaşma düzeylerine yönelik öğrenci görüşleri - Akengin, Hamza; Bengiç, Gizem; Çolak, Kerem; Taş, Erkan (My University, 2011)
Altıncı Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi Kazanımlarına UlaşmaDüzeylerine Yönelik Öğrenci Görüşleri
Students’ opinions about reaching levels of 6th grade social studies course attainments
Keywords: Sosyal bilgiler, öğrenci görüşleri, öğrenci kazanımları, ilköğretim, coğrafya, tarih